Vanwege wettelijke regelgeving

mogen wij geen


productfotos meer tonen.

Hoe los ik problemen op ?

Hoe los ik problemen op?

DE E-SIGARET GEEFT EEN VERBRANDE SMAAK

Een verbrande smaak wordt meestal veroorzaakt door het verbranden van het katoen van de coil.

U kunt dit voorkomen door:

- Als je een nieuwe coil gebruikt, laat de E-liquid dan 20 minuten intrekken voordat je de coil gaat gebruiken. Zorg ervoor dat de E-liquid-voorraad volledig is geopend.

- Controleer regelmatig de werking van de coil. De coils vertonen over het algemeen tekenen van verstopping na 5 tot 6 keer bijvullen van de tank. Vanaf dit moment gaat de hoeveelheid damp en de kwaliteit van de smaak achteruit en kan de coil gaan lekken. Deze oorzaken kunnen een verbrande smaak tot gevolg hebben. Om deze reden raden we aan om de coil te vervangen na 5 tot 6 keer bijvullen van de tank. De tank was niet op tijd gevuld met E-vloeistof en zakte onder het niveau van de coil. Dit kan mogelijk de coil verbranden. Zorg ervoor dat er altijd voldoende e-liquid in de tank zit.

- Als je het wattage zelf moet aangeven, overschrijd dan niet de maximale waarde die de spoel aankan.

DE (Mod) E-SIGARET GEEFT GEEN GOEDE DAMP OF DE SMAAK VAN DE E-VLOEISTOF IS NIET LANGER HETZELFDE

- Het is belangrijk om te allen tijde voldoende vloeistof in de tank te hebben, als het niveau te laag is, kan de coil verbranden en dit heeft weer invloed op de smaak.

- Controleer of de luchttoevoer aan de onderkant van de tank open is. Dit kunt u naar eigen voorkeur instellen.

- Om te voorkomen dat de smaak verandert, is het belangrijk om de tank opnieuw te vullen met dezelfde smaak als deze erin zat. Als je een nieuwe smaak wilt verdampen, is het belangrijk om de coil te vervangen omdat er altijd sporen van de oude smaak in de coil kunnen achterblijven.

- Controleer of het vermogen (wattage) niet hoger is dan de spoel aankan.

Mijn clearomizer lekt aan de onderkant!

Dus dat is echt vervelend. Zeker als je je vape in je tas of broekzak hebt zitten en je vape lekt. Maar maak je geen zorgen; ook hiervoor hebben wij een oplossing. Het kan twee oorzaken hebben:

- De coil (het onderdeel dat zorgt voor de verdamping) is niet goed vastgedraaid

- De vloeistof

Lekkende clearomizer door coil 

Wanneer je een nieuwe clearomizer koopt, is het handig om te weten dat de coil die erin zit vaak niet goed is vastgedraaid. Hierdoor kan de vloeistof onder de coil komen en zal de clearomizer aan de onderkant lekken. Heeft u geen nieuwe clearomizer? Dan kun je alsnog dubbel controleren of de coil en o-ringen goed vastzitten. Handvast aandraaien is in principe voldoende.

In het kort;

Zorg ervoor dat uw coil goed vastzit! En controleer de o-ringen om zeker te zijn.