Vanwege wettelijke regelgeving

mogen wij geen


productfotos meer tonen.

VAPORIZERS

Wat betekent Dry Herb Vaporizer?

Een vaporizer voor droge kruiden is een apparaat dat wordt gebruikt om droge kruiden of gedroogde bloemen te verdampen. Ze zijn in tegenstelling tot e-cigs die vloeibare cartridges gebruiken.

Ook bekend als een kruidenverdamper, zijn droge kruidenverdampers klein, draagbaar en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Deze units zijn ook zeer compact, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker is om onderdelen zoals de lithium-ionbatterij en het patroontanksysteem te vervangen en te onderhouden. Een vaporizer voor droge kruiden is ook heel gemakkelijk te gebruiken dankzij het activeringssysteem met één knop.

Of het nu gaat om draagbare batterijgevoede systemen of de grotere desktopversies, droge kruidenverdampers worden steeds populairder omdat er geen verbranding is in de kruidenverdampers, dus er is geen rook. Zo komen er geen schadelijke gifstoffen zoals teer en kankerverwekkende stoffen in de longen, waardoor het een veiligere keuze is. Bij gebruik van een droge kruidenverdamper krijgt de gebruiker alle voordelen van kruidenmedicatie die kan worden aangeboden in de vorm van pure en krachtige damp.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren