Vanwege wettelijke regelgeving

mogen wij geen


productfotos meer tonen.

HORIZON TECH SAKERZ MASTER TANK

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HORIZON TECH SAKERZ MASTER TANK
As low as € 42,99
De Sakerz Master-tank is de nieuwere versie van de populaire Sakerz-tank van HorizonTech, met een supergladde en nauwkeurige luchtstroom waardoor de gebruiker zijn vape-stijl gemakkelijk kan verfijnen om een ​​rijke en dichte smaak te creëren, evenals een flinke dosis dampproductie .

Hoewel nog steeds gebruik wordt gemaakt van de Sakerz-coils waarvan bekend is dat ze de Falcon-coil-killers zijn, heeft Horizon Tech een nieuwe Sakerz-coil uitgebracht die wordt meegeleverd met de Sakers Master-tank en is voorzien van een 0,4 ohm mesh-coil met houtpulpkatoen die het beste is bij ongeveer 40w, wat betekent dat deze tank nu voor de meeste soorten gebruikers op de markt wordt gebracht, terwijl de Sakerz voorheen alleen werd geleverd met spoelen van 0,16 en 0,17 ohm en het beste was rond de 70 watt. Het verwisselen van de coil is handig en gemakkelijk uit te voeren, er wordt een gereedschap bij de tank geleverd om te zorgen voor een goede plaatsing van de coil in de tank om het risico op lekken te beperken en om een ​​goed contact met het oppervlak te creëren voor een consistente stroomovergang.

Het vullen van de Sakerz Master-tank is net zo eenvoudig als de dop losdraaien en het mondstuk van de sapfles in het geheel in de siliconen stop duwen en vervolgens weer vastschroeven. Zoals met alle nieuwe coils, wordt het aanbevolen om de tank 5-10 minuten met eliquid te laten staan ​​en het wattage iets lager te starten dan het beoogde doel en langzaam weer omhoog te werken in de loop van een paar uur, dit zal ervoor zorgen dat de coil een langere levensduur zal hebben. 

Meer informatie
inhoud2.0ML
brandsHorizonTech
garantieDOA
tpdproofja