E-Liquid Nijmegen

Iedereen die er aan denkt om gebruik te gaan maken van een elektrische sigaret  zal uiteraard ook nood hebben aan een zogenaamde e-liquid. Het betreft hier eigenlijk vloeibare nicotine of e-juice welke door middel van een e-sigaret kan worden gevaporiseerd. In eerste instantie was het assortiment met e-liquid Nijmegen nog enigszins beperkt, maar door de jaren heen is daar verandering in gekomen. Hier bij speciaalzaak 't Damphutje maken we het voor onze klanten mogelijk om een bestelling te plaatsen uit een bijzonder ruim aanbod boordevol met verschillende smaken.

Het nicotinegehalte van uw e-liquid Nijmegen

Op het ogenblik dat u een bepaalde e-liquid wenst te kopen is de kans groot dat u in eerste instantie rekening zult willen houden met het nicotinegehalte waar deze over beschikt. Wat dat betreft zijn er heel wat verschillende mogelijkheden op de markt terug te vinden. Zelfs bestaan er tegenwoordig e-liquids waarbij er sprake is van 0mg/ml nicotine. Dit betekent dat u wel gebruik kunt maken van een elektrische sigaret, maar dan wel zonder dat er nicotine bij komt kijken. Wenst u wel nicotine in uw e-liquid? In deze situatie is het een aanrader om rekening te houden met uw traditioneel rookgedrag.

Mensen die voorheen sigaretten van het type extra light hebben gerookt doen er bijvoorbeeld goed aan om gebruik te maken van e-liquids met een nicotinegehalte van tussen de 1 & 3 mg/ml. De gemiddelde roker heeft dan weer veelal nood aan e-liquids met een nicotinegehalte van tussen de 8 & 12 mg/ml terwijl mensen die sterkere sigaretten roken dan weer zullen kijken in de richting van e-liquids met een nicotinegehalte welke is gelegen tussen de 13 & 16 mg/ml. Hou dus altijd uw rookgedrag goed in het achterhoofd alvorens over te gaan tot het aanschaffen van één van de verschillende e-liquids uit ons aanbod hier bij 't Damphutje.

Keuze uit tal van verschillende aroma's

Iedereen die van plan is om een bepaalde e-liquid Nijmegen te kopen heeft uiteraard een voorkeur voor een bepaald aroma. In eerste instantie was het aanbod met aroma's nog enigszins beperkt, maar daar kwam al snel verandering in. Door de jaren heen zijn er dan ook e-liquids op de markt verschenen welke beschikken over de meest uiteenlopende smaken. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde fruitsmaak, wilt u liever de traditionele tabakssmaak behouden of gaat uw voorkeur uit naar menthol of eerder natuurlijke aroma's? In principe is er tegenwoordig voor iedereen wel een e-liquid verkrijgbaar welke op vlak van smaak perfect tegemoet zal weten te komen aan de vooropgestelde verwachtingen.

De verhouding PG/VG bij een e-liquid

In principe bestaat een e-liquid Nijmegen voor meer dan 90 procent uit propyleen glycol evenals plantaardige glycerine. Voor veel mensen is het niet meteen duidelijk waar deze twee verschillende stoffen nu precies voor staan. Wel, propyleen glycol kenmerkt zich door haar vloeibare vorm en doet dienst als smaakversterker. Bovendien is het deze stof die verantwoordelijk is voor de bevordering van de zogenaamde 'hit', beter bekend als sensatie in de keel. Plantaardige glycerine is op haar beurt een stuk dikker en heeft als doel om de productie van damp te accentueren. Hoeveel de precieze verhouding van PG/VG bedraagt is altijd afhankelijk van het merk in kwestie.