E-Liquid kopen Nijmegen

Een e-liquid kopen Nijmegen doet u altijd door rekening te houden met verschillende factoren. Het belangrijkste aspect is voor veel mensen terug te vinden onder de vorm van het nicotinegehalte waarvan sprake is. Deze wordt uitgedrukt in mg/ml. Bovendien is het zo dat het merendeel van de dampers een bepaalde voorkeur hebben ontwikkeld voor een specifieke smaak. De meer ervaren dampers zullen daarenboven ook stil willen blijven staan bij de verhouding PG/VG waar hun e-liquid over beschikt. Welke voorkeur u ook mag hebben voor wat het kopen van e-liquids betreft, we nodigen u graag uit om het ruime assortiment hier bij speciaalzaak 't Damphutje te ontdekken.

Over welk nicotinegehalte moet uw e-liquid beschikken?

Een eerste belangrijk aspect om bij stil te blijven staan vooraleer een bepaalde e-liquid te kopen heeft betrekking tot het gewenste nicotinegehalte. Voor (zeer) lichte rokers kan het bijvoorbeeld voldoende zijn om te kiezen voor een e-liquid met een nicotinegehalte van tussen 1 & 3 mg/ml (extra light rokers) of 4 & 7 mg/ml (light rokers). Voor mensen die standaard, traditionele sigaretten gebruikten geldt dat een nicotinegehalte van tussen 8 & 12 mg/ml veelal wordt gebruikt. Voor de meer sterke rokers kan er nog worden gekozen voor e-liquids met een nicotinegehalte van tussen 13 & 16 of zelfs meer dan 16 mg/ml. 

Welk type van aroma geniet bij u de voorkeur?

Een e-liquid kopen Nijmegen is tegenwoordig eveneens mogelijk met de meest uiteenlopende aroma's. Lang niet iedereen geeft er namelijk de voorkeur aan om gebruik te maken van e-liquid die beschikt over de traditionele tabakssmaak. Dat hoeft ook niet. Andere mogelijkheden die op de markt zijn  kenmerken zich bijvoorbeeld door de smaak van menthol, fruit of zelfs snoep. Ook wie eerder een voorkeur heeft voor natuurlijke aroma's zal altijd wel een e-liquid kunnen terugvinden in ons assortiment welke perfect in lijn zal liggen met de vooropgestelde verwachtingen.

De PG/VG verhouding van uw e-liquid

Een indicator die altijd wordt aangegeven bij een e-liquid is deze die betrekking heeft tot de verhouding PG/VG. Doorgaans bestaat een e-liquid uit meer dan 90 procent aan propyleen glycol of PG en plantaardige glycerine of VG. De exacte verhouding tussen beide bestanddelen wordt uitgedrukt in een percentage. Is het voor u nog niet meteen duidelijk wat de beide bestanddelen nu precies zijn? Dan verduidelijken we dit graag nog even voor u.

Het propyleen glycol bestanddeel welke deel uitmaakt van e-liquids heeft een vloeibare textuur en doet dienst als smaakversterker. Ze staat er om bekend de zogenaamde 'hit' te bevorderen. Het betreft hier de sensatie in de keel. Plantaardige glycerine is op haar beurt een wat dikker bestanddeel welke als belangrijkste taak heeft om de productie van damp te accentueren.

Hou er tot slot bij een E-Liquid kopen Nijmegen rekening mee dat de verhouding PG/VG aanzienlijke verschillen kan vertonen afhankelijk van het door u gekozen merk. Heeft u graag een krachtige smaak en hit? Dan kunt u kiezen naar een e-liquid met PG/VG 80/20, 70/30 of 60/40. Is het voor u echter vooral van belang dat er een groot volume stoom wordt gecreëerd? In dat geval is het doorgaans interessanter om te kijken in de richting van e-liquids met een hoger gehalte aan vegetable glycerine. De verhoudingen 50/50, 40/60 of 30/70 liggen dan waarschijnlijk meer in de lijn der verwachtingen.